למביאסי מבשל: שעה עם בשר 07.07.14

    יוחנן למביאסי No Comments on למביאסי מבשל: שעה עם בשר 07.07.14
    23:39
    09.05.24
    קובי פינקלר No Comments on דובר צה"ל: תבוטל הילולת הרשב"י במירון בל"ג בעומר

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    פיצת דלעת קיצית

    8 מנות
    1 כפית שמן זית
    1 כפית חומץ בלסמי
    1/8 כפית מלח
    1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי
    1 קישואים בינוניים, חתוכים רצועות לאורך (1/4-אינצ' עובי)
    1 דלעת ביננית חתוכה רצועות לאורך (1/4-אינצ' עובי)
    ספרי שמן לבישול
    1 חותכן לפיצה
    2 עגבניות בגודל שזיף חתוכות לפרוסות (1/8-אינצ' עובי)
    1/4 כוס גבינת פאקורינו מורנו מגורדת
    2 כף בזיליקום טרי קצוץ דק
    1/2 כפית אורגנו טרי קצוץ דק

    ההכנה
    1. הכינו את הגריל.

    2.בקערה גדולה ערבבו את השמן זית, חומץ, מלח, פלפל, רצועות קישוא ורצועות הדלעת עד שהכל מטובל טוב. רססו את הגריל בשמן והניחו את תערובת הקישואים, השאירו על הגריל 2 דקות לכל צד או עד שהם מזהיבים.

    3. הורידו את חום הגריל לחום בינוני.

    4.רססו את בצק הפיצה עם ספריי הבישול;הניחו על הגריל דקה 1בכל צד או עד שקלוי קל. סדרו את הקישואים על הבצק. הניחו את העגבניות מעל הקישואים; פזרו גבינת פקורינו רומנו.החזירו לגריל 5 דקות או עד שמחומם היטב. מסירים מגריל;פזרו מעל בזיליקום ואורגנו.

    דוריטוס וגבינה מותכת

    מרכיבים
    1 קילו גבינת צ'דר בינונית
    1 1/2 כוסות דוריטוס נאצ'ו גבינה
    1 1/2 כוסות דוריטוס נאצ'ו חריף
    1 כפית פלפל שחור
    1 כפית פפריקה
    2 כפיות אבקת שום
    4 ביצים
    1 1/2 כוסות קמח רגיל
    1 ליטר שמן צימחי, בוטנים או קנולה

    הוראות הכנה:

    חיתכו את הגבינה לקוביות בגודל 1\2 אינצ' ואז חלקו לחצי כך שנוצרים שני משולשים..,.
    במעבד מזון שימו את הדוריטוס, פלפל שחור,פפריקה ואבקת שום ועבדו עד שזה יוצא כמו פירורי לחם.העבירו לקערה רדודה.
    בקערה נפרדת ערבבו את הביצים עד שהחלמון והחלבון משולבים היטב. בקערה שלישית שימו קמח..
    הכינו עמדת הכנה: סדרו ברצף את משולשי הגבינה, אחריהם הקערה עם הקמח, אחר כך הביצים ואחריהם פירורי הדוריטוס. בסוף שימו תבנית עם נייר אפייה.
    קחו כל משולש גבינה ועיטפו בקמח, מהר טיבלו בביצה ואז בפירורי הדוריטוס עד שהם מכוסים לגמרי.חיזרו על הפעולה הזו עם כל משולשי הגבינה.הניחו על התבנית והקפיאו לפחות 3 שעות לפני הטיגון.

     

    בורגר הודו ברוטב מיוחד

    4 מנות

    הרוטב המיוחד של הבורגר הזה הוא על בסיס מיונז עם חרדל דיז'ון, מיץ תפוזים, רוטב סויה ודבש.
    הגישו את הבורגרים עם ענבים כדי ליצור ארוחה קלה, קיצית ומרעננת.

    רבע כוס בצל ירוק קצוץ
    2 כפות מיץ תפוזים טרי
    כף אחת רוטב סויה עם רמת סודיום נמוכה
    1 כפית ג'ינג'ר מקולף חתוך דק
    שן שום קצןץ
    500 גרם חזה הודו טחון
    ספריי בישול
    חצי כוס מהרוטב המיוחד
    לחמניות בורגר עגולות חיטה מלאה4
    4 עלי חסה

    הוראות הכנה

    הכינו את הגריל.
    בקערה גדולה ערבבו את 6 המרכיבים הראשונים. חלקו את תערובת ההודו ל4 מנות שוות וצרו קצציה בעובי של 4\3 אינצ'. רססו את הגריל בספרי הבישול והניחו את הבורגרים 6 דקות לכל צד. על החלק העליון של הלחמניה מירחו 2 כפות של הרוטב המיוחד ועל החלק התחתון הניחו עלה חסה.
    הכניסו את הבורגר וסיגרו את הלחמניה.
    חלקו כל לחמניה ל2 חצאים.

    הרוטב המיוחד
    כוס מיונז דל שומן3/4
    1 1/2 כף בצל ירוק קצוץ דק
    2 כפות חרדל דיז'ון
    1 כף דבש
    1 כף מיץ תפוזים טרי
    1 כף רוטב סויה עם רמת סודיום נמוכה
    1/2 כף ז'ינג'ר חתוך דק

    הכנה:

    ערבבו הכל יחד בקערה ושימרו במקרר עד השימוש



    0 תגובות